S pričujočimi spletnimi stranmi vam podajamo splošne informacije o skupini Libela Group, o njenem poslovanju in njenih storitvah. S tem obvestilom seznanjamo vse obiskovalce Libela Group spletne strani o pravilih njene uporabe. Z nadaljnjo rabo te spletne strani pristajate na pravila iz tega obvestila. Med brskanjem po Libela Group spletni strani ste popolnoma anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo. V kolikor bi jih potrebovali zaradi korespondence, registracije na straneh, nakupa ali sodelovanja v spletnih raziskavah, vas bomo posebej zaprosili, da nam prostovoljno zaupate ime, elektronski naslov, ipd. V tem primeru Libela Group jamči za zaupnost osebnih podatkov.
 
Vse informacije z Libela Group spletnih strani so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja skupine Libela Group. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak: © Libela Group
 
Libela Group logotip in ostali prepoznavni znaki so zaščiteni in ima skupina Libela Group pravico do njihove uporabe. Libela Group bo zagotavljal točnost in ažurnost podatkov na svojih spletnih straneh z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Libela Group si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila, pri čemer ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.