Iščete izvajalca za postavitev ali obnovo škarpe? Si lahko privoščite, da ne pridobite najboljše ponudbe?
Zahtevajte najbolj ugodno ponudbo – kliknite tukaj.  

Smo izkušen in zanesljiv partner za izdelavo kamnite, dekorativne ali betonske škarpe. Z individualnim pristopom se trudimo vedno ponuditi rešitev, ki je najugodnejša v razmerju cene in kvalitete.   


Zakaj izbrati nas?
  • Vrhunska kvaliteta
  • Ustrezni vgrajeni materiali
  • Odlična cena glede na ponujeno kvaliteto
  • Natančna izvedba
  • Dolgoletne izkušnje in zadovoljne stranke
  • …  


Izdelava škarpe – cena:
Pred izdelavo škarpe je pomembno, da naredimo BREZPLAČEN predhodni ogled. Na podlagi ogleda določimo predvideno dimenzijo izkopa, temeljev in samega opornega oz. podpornega zidu. Hkrati se pogovorimo z investitorjem in predlagamo optimalno rešitev zaščite škarpe (hidroizolacija, drenaža …)

Za BREZPLAČEN ogled izpolnite obrazec – kliknite tukaj.  

Pri nas vam lahko izdelamo betonske, kamnite in dekorativne škarpe. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam in zahtevam ter vam že pred izvedbo pripravili natančen popis ter ceno predvidenih del.   

Betonske škarpe
Klasična izvedba z opaževanjem ter vgraditvijo primerne železne armature ter betona zahteva natančnost izvedbe. Obvezen je predhodni ogled, po katerem naši strokovnjaki določijo predvidene dimenzije opornega zidu ter temelja. Pomemben del nosilnih škarp je tudi odvodnjavanje oz. drenaža, ki se izvede v zaledju opornega zidu ter preprečuje pritisk vode na oporni zid. Izdelava drenaže in ustrezno odvodnjavanje preprečujeta tudi morebitno spodkopavanje temeljev. V primeru oblaganja betonske škarpe z dekorativnim kamnom je potrebna tudi hidroizolacija zaledja.   Za BREZPLAČEN ogled izpolnite obrazec – kliknite tukaj.  

Kamnite škarpe
Kamnite škarpe ločimo na dve vrsti:

  • Enostranske škarpe
  • Dvostranske škarpe

Dolgoletne izkušnje na področju izdelave kamnitih škarp nam omogočajo, da poleg funkcionalnosti opornega zidu zagotavljamo tudi dovršen estetski videz škarpe. Za samo izdelavo pa lahko uporabimo lasten material ali pa vašega.  
Za BREZPLAČEN ogled izpolnite obrazec – kliknite tukaj.    

Dekorativne škarpe
Dekorativne škarpe iz betonskih zidakov ali škarpnikov predstavljajo estetski zaključek številnih dvorišč. Hitra gradnja, ki zahteva izkušnje ter predvsem natančnost, omogoča ureditev okolice brez večjih gradbenih posegov.  
Za BREZPLAČEN ogled izpolnite obrazec – kliknite tukaj.

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.