V Skladu z Evopskimi normativi se v zadnjem času v Sloveniji pospešeno izdelujejo novi kanalizacijski vodi. Načeloma občina poskrbi za postavitev glavnega kanalizacijskega voda. Lastniki stanovanjskih objektov pa so primorani individualno reševati priklop objekta na javno kanalizacijo.

 V našem podjetju smo skozi zgodovino opravili številne priklope na javno kanalizacijo. Trudimo se, da dela opravimo v čim krajšem času ter v skladu z zahtevami ter standardi. V primeru, da vod poteka preko obstoječih dvorišč poskrbimo tudi da se dvorišče povrne v prvotno stanje. Kvalitetna strojna mehanizacija pa poskrbi tudi za najbolj zahtevne sestave tal.

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.