Velikokrat po izbiri kvalitetne in lepe keramike zanemarimo pomemben izbor kvalitetnega polagalca. Naši izkušeni polagalci poskrbijo, da je keramika položena po željah naročnika, za vgradnjo le te pa uporabljamo le najbolj kvalitetne proizvajalce keramičnih lepil, fugirnih mas ter silikonov. Kvalitetno keramičarsko orodje ter izučen kader omogoča tudi polaganje ploščic večjih formatov ter zahtevnejših materialov. Pri polaganju keramike je potrebno posebno pozornost nameniti segmentu, ki je očem na končnem izdelku neviden, vendar še kako pomemben. To je pravilna priprava površine ter izbira in nanos lepila, ki omogoča dolgotrajen obstoj položene keramike. Na predhodnem ogledu stranki obrazložimo uporabo ustreznih materialov ter izberemo najprimernejši način polaganja (dimenzija fug, vzorec…). Številne zadovoljne stranke so razlog, da polaganje keramike zaupane našemu podjetju. 

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.