Z našim tehničnim kadrom vam nudimo izvedbo celovite storitve z idejnimi rešitvami, projektno dokumentacijo,  izdelavo natančnih popisov potrebnih del pri sanacijah obstoječih objektov in novogradenj ter izvedbo del. Nudimo celovito izvedbo strojnih instalacij objektov vseh tipov s poudarkom glede racionalne rabe energije tako na obstoječih objektih kot novogradnjah na individualnih stanovanjskih in poslovnih objektih z različnimi viri ogrevanja.

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke za  ogrevanje/ hlajenja in pripravo sanitarne tople vode s kombinacijo solarnega ogrevanja in prezračevanja s pridobivanjem toplote iz različnih  virov (zemlja, voda, zrak,) v odvisnosti od danih pogojev oz. karakteristik  glede na mikrolokacijo objekta in okoljskih pogojev in načina gradnje objektov.

Plinski ogrevalni sistemi

Kondenzacijska tehnika za ogrevanje in pripravo tople vode in izvedbo različnih vgradenj dimovodnih sistemov ter kombinacija z obnovljivimi viri ogrevanje (sonce, podtalnica, zrak,..)

Kotlovnice z olnjimi gorilniki

Možnost vgradnje kotlov z oljnimi gorilniki v kondenzacijski tehniki

Kotli na biomaso

Kotli na biomaso s kontrolo izgorevanja z različni podajalnimi sistemi in različnim izborov goriva (sekanci, peleti, lesna polena)

Solarno ogrevanje

Solarno ogrevanje  za pripravo tople sanitarne vode ali podporo osnovnemu ogrevanju, dogrevanja bazenov in opcijo solarnega hlajenja.

Hišni prezračevalni sistemi

Hišni sistemi z izkoriščanjem toplote odpadnega zraka – REKUPERACIJA Z vsemi opcijami izvedbe vodenih v osnovni plošči objekta, v estrihu ali v dvojnem – spuščenem stropu.

Ogrevalni sistemi vseh vrst:

  • talno
  • stensko
  • stropno
  • ogrevanje z opcijo hlajenja
  • radiatorsko
  • konvektorsko
  • kalorifersko
  • sevalno ogrevanje

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.