S pomočjo dobrega načrtovanja ter ustrezne izvedbe, lahko neizkoriščen prostor pod samim ostrešjem izkoristimo in spremenimo v lepo ter dobro izkoriščeno stanovanje. Adaptacija mansarde je zahteven gradbeni poseg, ki v mnogih primerih vključuje tudi modifikacijo ostrešja (frčade, strešna okna, izolacija ostrešja…). Največja težava adaptacij mansarde je pravilno organiziranje del. V kratkih časovni okvirih so na objektu potrebni strokovnjaki z različnih področij (krovci, zidarji, polagalci različnih inštalacij…). Odlika našega podjetja je, da v dogovoru z investitorjem prevzamemo vlogo organizatorja poteka del. Pripravimo ter uskladimo terminski plan ter se lotimo dela. Številne zadovoljne stranke potrjujejo tudi dejstva, da so dela opravljena kvalitetno ter v skladu z vsemi gradbenimi standardi.

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.