Številno objekti zaradi slabše prostorske infrastrukture nimajo možnosti priklopa na javno kanalizacijo. Z povečanjem ozaveščenosti ljudi ter pritiski normativov Evropske unije se postopoma opušča uporaba greznic. Le te so zamenjale male čistilne naprave. V našem podjetju sodelujemo s številnimi proizvajalci različnih čistilnih naprav ter skrbimo za njihovo ugraditev.

Vgrajujemo dva različna tipa čistilnih naprav. 

  • Biološče čistilne naprave; preproste in cenovno zelo dostopne čistilne naprave. Primerne za vgradnjo v vse vrste tal. Delujejo na enostaven princip prezračevanja odpadne vode ter usedanja usedljivih delcev.
  • Rastlinske čistilne naprave: prednost tega tipa čistilne naprave je, da ne potrebuje elektrike ter ostalih stojnih elementov (ni možnosti kvara). Deluje na povsem naraven način brez dodajanja kemikalij, kar pomeni, da so zelo pogoste v zavarovanih območjih ter pri ljudeh z izrazitim odnosom do sobivanja z naravo.

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.