Prva faza večine gradbenih posegov, se prične z izkopom. Različni obsegi posamičnih izkopov za optimalno opravljeno delo, zahtevajo tudi različno strojno mehanizacijo. V našem podjetju na predhodnem ogledu izberemo ustrezni rovokopač in ostalo mehanizacijo (glede na obseg, dostopnost…). Poskrbimo tudi za odvoz odvečnega materiala na trajno deponijo (vključno z plačilom ustreznih taks in pristojbin). Količina stojne mehanizacije ter transportnih vozil, nam omogočajo hiter ter učinkovit potek del tudi na večjih gradbiščih.

Načeloma v podjetju izkope delimo na dva segmenta. Večje gradbene posege (npr. predpriprava za izdelavo cest, večje dovozne poti, parkirišča, izkopi za novogradnje…)  ter manjše izkope, kjer je potrebno tudi ročno kopanje (predpriprava za poti okoli hiš, manjše površine v privatni lasti, predpriprava za ureditev zelenic, drenaže…).  V večini primerov je natančen izkop osnova za kvalitetno nadaljevanje drugih gradbenih del.

Ste upravičeni do sredstev Eko sklada za prenovo fasade?

Do sredstev Eko sklada za potrebe prenove fasade ste opravičeni v primeru, da izpolnjujete pogoje, ki so zavedeni v članku.

Preberi

Ne izpolnjujem pogojev za sredstva eko sklada. Kako čim ceneje do nove fasade?

Fasada je sestavljena iz 3 osnovnih slojev. Izolacija, armirni sloj ter zaključni sloj. V tej sestavi je prvi sloj termoizolacijsko najbolj ...

Preberi

Ali je za ureditev dovoza primernejše tlakovanje ali asfaltiranje?

Pogosto vprašanje, na katerega ne obstaja tipski odgovor. Gre za dva različna načina finalne obloge na dovozu oz. dvorišču. 

Preberi

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.