Lepa in urejena okolica hiše je tisto, kar bo naredilo odličen vtis na vaše obiskovalce. Pri nas bomo poskrbeli, da boste vi navdušeni, vaši sosedje pa zeleni od zavisti.

Zakaj za tlakovanje dvorišč izbrati nas?
  • Smo natančni in kvalitetni, delo pa opravimo v dogovorjenem roku.
  • Ob enaki kvaliteti smo med ugodnejšimi izvajalci.
  • Pred izvedbo vam podamo točno oceno stroška, ki se kasneje, v kolikor ne pride do dodatnih zahtev, ne bo spremenil.
V kolikor še niste nabavili tlakovcev, predlagamo, da to prepustite nam. Kot redni naročniki vam lahko zagotovimo boljše cene in plačilne pogoje pri nakupu. Vi le izberete želene tlakovce, vse ostale skrbi, vključno z dostavo, pa prepustite nam.
 
Cenik
Cena tlakovanja dvorišč je odvisna od priprave terena in obsega del, ki so potrebna. Vedno stremimo k temu, da vam ponudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
Za natančno ceno nas kontaktirajte – kliknite tukaj.
 
Postopek tlakovanja dvorišč:
Pri tlakovanju se najprej osredotočimo na drenažo. To je priprava podlage za tlakovanje. Le-ta mora biti primerno nagnjena, da vsa odvečna voda ustrezno odteče, prav tako pa mora biti izkop dovolj globok, da ne bo kasneje prihajalo do težav (razraščanje maha in podobno). 
Ko je površina ustrezno pripravljena, tudi nasuta z gramozom in utrjena do primerne višine, pričnemo s polaganjem tlakovcev oz. tlakovanjem dvorišča. Ko je tlakovanje končano, začnemo še s fugiranjem, da vse prej pripravljene fuge lepo izpopolnimo. Na koncu vse skupaj še vtisnemo z vibriranjem, ki je do tlakovcev prijazen in jih ne poškoduje, hkrati pa poskrbi za stabilnost tlakovanega dvorišča.

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.