Kvalitetna in ustrezna izolacija fasade je pomembna zaradi različnih vzrokov:
  • Zaradi prihranka pri ogrevanju, ki pri pravilno izolirani fasadi ne bo zanemarljiv, prav tako pa ne bo zanemarljiv strošek pri fasade, ki bo neustrezno ali nepravilno izolirana.
  • Zaradi možnosti pridobitve subvencije. Trenutno lahko pri obnovi fasade pridobite subvencijo EKO sklada, a pogoji za pridobitev so vezani tudi na ustrezno izolacijo in prevodnostjo fasade.
  • Kvaliteta bivanja v hiši, stanovanju …

Želite tudi vi kvalitetno izdelano fasado?
Zahtevajte BREZPLAČEN ogled in ponudbo – kliknite tukaj.

Prihranek pri ogrevanju:
Ogrevanje je v večini primerov največji strošek posameznega gospodinjstva. Zato je toliko bolj pomembno, da ga znižate na minimum. S kvalitetno fasado bodo vaši radiatorji lahko večkrat izključeni, prav tako pa boste tudi v vročih poletnih mesecih porabili manj energije za ohlajanje stanovanja.

Pridobitev subvencije EKO sklada:
Trenutno ima EKO sklad razpisano subvencijo za vse obnove starejših fasad in v kolikor želite obnoviti vašo fasado, je subvencija nekaj, kar morate vsekakor izkoristiti. Pri nas vam pomagamo tudi pri pridobitvi subvencije, za kar pa morajo biti izpolnjeni določeni pogoji. Zahtevajte brezplačen ogled in si skupaj pogledamo tudi možnosti subvencioniranja - kliknite tukaj.

Kvaliteta bivanja v dobro izolirani hiši, stanovanju:
Če je izolacija fasade ustrezna, bo tudi bivanje v prostoru bolj udobno. Z odlično izolacijo fasade bo namreč v poletnih mesecih pri vas doma bolj hladno, v zimskih pa topleje. Prav tako bo tudi zračna vlažnost bolj primerna za bivanje. Pri nas se trudimo, da presežemo vaša pričakovanja in hkrati zadostimo tudi vsem pogojem za morebitne subvencije. Za BREZPLAČEN ogled objekta in posvet nas kontaktirajte – izpolnite obrazec tukaj.

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.