V kolikor imate neizolirano streho, se vaši stroški za ogrevanje povečujejo iz sekunde v sekundo. Še posebej to velja za stare hiše, pri katerih so strehe le redko izolirane. Bolje kot nič bi bilo že, če bi se med streho in naslednjo plastjo pustilo nekaj praznega prostora, saj bi že sam zrak bila osnovna izolacija strehe. To se naredi tako, da se na spodnji del lesenih nosilcev strehe (špirovce) pritrdi lesene plošče.

Imate dotrajano streho in ne veste ali je boljša zamenjava ali obnova strehe? Ključna razlika med tema dvema postopkoma je v strošku, saj je zamenjava bistveno dražja kot obnova strehe. Obnova strehe namreč pomeni, da boste zamenjali zgolj povsem uničene strešnike in morebitne dotrajane in / ali zgnite dele ostrešja vaše strehe.

Izdelava ostrešja se začne s samim izrisom oz. natančnim načrtom izdelave, saj je načrt poglavitnega pomena, da bo na koncu vaše ostrešje in streha na njem v skladu z vsemi statičnimi in konstrukcijskimi ter ostalimi predpisi, ki jih je v skladu s slovensko zakonodajo obvezno treba upoštevati.

Z uporabo strani libelagroup.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.